Bussines Solution Advance
Καλώς ήρθατε στο site www.mikres-aggelies.com


Διάφορα Αναζήτηση Useful Κερδίστε χρήματα Hotels Music Μικρές Αγγελίες Ακίνητα εξωτερικού

real estate in Greece Real estate in Bulgaria - Pleven Real estate in Bulgaria - Pleven Real estate in Bulgaria - Pleven Real estate in Bulgaria - Pleven Real estate in Bulgaria - Pleven
Real estate: Αθήνα
Πωλήσεις - ενοικιάσεις προνομιακών ακινήτων

Πωλούνται διαμερίσματα - γραφεία
επί της Λεωφ. Συγγρού Νο 101

Τιμή 2.000 / τ.μ.

Γραφείο Γ5, 3ου ορόφου 70 τ.μ. τιμή: 140.000 ευρώ
Διαθέσιμο και προς ενοικίαση προς 500 ευρώ / μήνα
(κατάλληλο και για σπίτι - γραφείο)

Φωτογραφίες: Εξωτερικές, Εσωτερικές

Το κτήριο βρίσκεται ανάμεσα στα γνωστά ξενοδοχεία INTERCONTINENTAL και LEDRA MARRIOTT και απέναντι ακριβώς από το Παντείο Πανεπιστήμιο

(Το κτήριο επίσης διατίθεται για διαφημιστική γιγαντοαφίσα)

Η τιμή ανά τετραγωνικό για πώληση είναι 2.000 ευρώ και υπάρχουν διαθέσιμα προς πώληση διαμερίσματα και γραφεία από 50 έως 110 τ.μ. για ενα μικρό μέρος του κτηρίου (οχι ολοκληρο το κτήριο)

Πάνω στο οικόπεδο 3153 τ.μ. υπάρχουν δύο κτήρια ένα τετραώροφο και ένα διώροφο.

Τα πλεονεκτήματα για τον ενδιαφερόμενο αγοραστή είναι πολλά καθώς και οι χρήσεις τώρα και στο μέλλον -λόγο της σημαντικής θέσεως-.

Το κτήριο βρίσκεται ακριβώς έξω από τον δακτύλιο.

Συγκοινωνίες:
Πολύ κοντά σε συγκοινωνίες:
Δυο σταθμοί του τραίνου ΗΣΑΠ, Πετράλωνα 2χλμ, και Ταύρος 2χλμ
ένα σταθμό του τραίνου ΟΣΕ Ρουφ 2,5χλμ,
ένα σταθμό του ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ Ρούφ 2,5χλμ,
δυο σταθμοί του ΜΕΤΡΟ, Fix 500μ, Νέου κόσμου 1000μ
δυο σταθμοί του ΤΡΑΜ Κασομούλη 200μ, Νέου Κόσμου 800μ
Έχει δυο στάσεις λεωφορείων μπροστά και άλλες δυο απέναντι από το κτίριο οι οποίες οδηγούν από την Κηφισιά έως τον Πειραιά και τις περιοχές γύρω από το κέντρο.
Βρίσκεται μπροστά σε ασφαλή & φωτεινή όλο το 24ωρο, υπόγεια διάβαση πεζών για την σύνδεση με την κάθοδο της Συγγρού.

Βρίσκεται σε κομβικό σημείο:
Βρίσκεται πάνω στον κόμβο όπου δίνει πρόσβαση οδικώς τόσο στην άνοδο όσο και στην κάθοδο της Λ. Συγγρού.
ενώνει την εθνική οδό Αθηνών Θεσ/κης με την Λ. Βουλιαγμένης (ταμπέλα στην κάθοδο της εθνικής οδού, δεξιά για Λ. Βουλιαγμένη μέσω Λ. Συγγρού).

Θέα:
Όλοι οι όροφοι της πρόσοψης έχουν μπροστά τους θέα σε μεγάλη απόσταση.
Από τον τέταρτο όροφο και πάνω –οι όροφοι που μπορούν να ανεγερθούν- θα έχουν θέα Φιλοπάππου, Ακρόπολη, Λυκαβηττός, θάλασσα. Οι κάτω όροφοι έχουν ωραία θέα στον κήπο του Παντείου πανεπιστημίου και στον Λυκαβηττό (από το μπαλκόνι).

Αποστάσεις:
Μικρή απόσταση από την θάλασσα τόσο για το λιμάνι του Πειραιά όσο και για τις κοντινές παραλίες (5 λεπτά παραλία , 15 λεπτά Πειραιάς)
Μικρή απόσταση από το κέντρο (5 λεπτά Σύνταγμα) και τους κυριότερους αρχαιολογικούς τόπους της Αθήνας.

Τα κτίρια βρίσκονται έξω από το μποτιλιάρισμα της Αθήνας και με γρήγορη οδική σύνδεση με όλους τους κεντρικούς δρόμους της Αττικής.!!!

Χώροι στάθμευσης:
Το κτήριο βρίσκεται δίπλα από δυο ανοικτά υπαίθρια μεγάλα πάρκινκ και τρία στεγασμένα πολυώροφα υπόγεια.

Γύρω βρίσκονται:
Σε κοντινή απόσταση όπου μπορείς να πάς με τα πόδια βρίσκονται, Υπουργεία, Πανεπιστήμια, διάφοροι οργανισμοί και ιδρύματα, δημόσια και ιδιωτικά, τα δυο σημαντικότερα ξενοδοχεία για επιχειρηματίες, εκθεσιακοί χώροι, στάδια, γυμναστήρια, χώροι αναψυχής, εστίασης, πλατείες και χώροι με πράσινο, εκκλησίες, σχολεία, νηπιαγωγεία, καταστήματα, όλες οι αλυσίδες Super Markets, όλες οι τράπεζες κ.α.
Πίσω από το κτήριο υπάρχει πάρκο με χώρους πρασίνου και αθλοπαίδιες.
Ακριβώς απέναντι ξεκινά ο πολύ εμπορικός δρόμος της Καλλιθέας ο οποίος έως την θάλασσα έχει οποιοδήποτε κατάστημα από καρφίτσες μέχρι αυτοκίνητα.

Σε ακτίνα λιγότερο από 5χλμ και με εύκολη πρόσβαση από ταχύτατους κεντρικούς δρόμους όπου μπορείς να πάς με πλήθος συγκοινωνιών –ακόμα και με τα πόδια- βρίσκονται:
Ο (Βασιλικός) Εθνικός κήπος 1,9χλμ, Το Ζάππειο μέγαρο 1,8χλμ, Η βουλή των Ελλήνων 2χλμ, (Το Παλάτι, μέγαρο Μαξίμου, Προεδρικό μέγαρο), Η στήλη του Ολυμπίου Διός 1,8χλμ, Το Σύνταγμα 2 χλμ, Το υπουργείο Εθνικής οικονομίας και οικονομικών 2,5 χλμ, Η πολεοδομία Αθηνών 300μ, Το εθνικό κολυμβητήριο, το καλλιμάρμαρο στάδιο, η Ακρόπολη, το νεοσύστατο μουσείο της Ακροπόλεως, η Μητρόπολη κ.α.
Ένα παγκοσμίου ενδιαφέροντος πολυπληθή εντυπωσιακό χωριό στο κέντρο της Αθήνας η Πλάκα ξεκινά 1800 μέτρα από εδώ.

Με τα πόδια μπορείς να πάς στην πλάκα, στο σύνταγμα, στην Βουλή, στον βασιλικό κήπο, στο Ζάππειο, στην ακρόπολη, ή να περπατήσεις στην Ηρώδου Αττικού.

Στον παράλληλο ιστορικό δρόμο της Πειραιώς και σε απόσταση μόλις 2 χλμ, συντελείται μια αλλαγή όπου πλέον λόγω της αξιοποίησης των μεγάλων οικοπέδων και της αποχώρησης των βιομηχανιών, έγινε τόπος ψυχαγωγίας και εμπορικός δρόμος με πολλά νέα εμπορικά κέντρα να είναι στο στάδιο της οικοδόμησης μεταξύ αυτών και το νέο mall το δεύτερο της Αθήνας, το μουσείο Μπενάκη, το ίδρυμα μείζονος ελληνισμού κ.α.

Κατεβαίνοντας την Συγγρού στο δέλτα Φαλήρου συντελούνται πλέον αλλαγές πολύ σημαντικές με τους χώρους πρασίνου που παίρνουν την θέση του ιπποδρόμου που για πολλά χρόνια υποβάθμιζε τις γύρω περιοχές, τώρα όλα αλλάζουν ραγδαία και εκεί. Οι γύρω οικιστικές περιοχές πλέον αναβαθμίζονται και αναμορφώνονται με τον οργασμό σε σύγχρονη δόμηση καθώς και τα εμπορικά κέντρα, την αναμόρφωση της παραλίας τα στάδια Καραϊσκάκη, παλεντεσπόρτ, take von do, νέες μαρίνες με χώρους εστίασης, διασκέδασης, περιπάτου κ.α.

Πλέον όλων των παραπάνω είναι σημαντικό ν αναφέρουμε ότι η πολυκατοικία άντεξε πολύ δυνατούς σεισμούς μέχρι τώρα πράγμα που σημαίνει ότι κατασκευαστικά έχει πολλά χρόνια ζωής ακόμα.


Ο δρόμος της Λ. Συγγρού όπου βρίσκεται το κτίριο, είναι ένας κεντρικότατος δρόμος με τρεις λωρίδες κυκλοφορίας τόσο στην άνοδο όσο και στην κάθοδο όπου ενώνει το κέντρο με την θάλασσα και όλα τα παράλια της Αττικής.
Τα τελευταία χρόνια γίνεται ο Ν1 επιχειρηματικός δρόμος της Αθήνας με αρκετά νέα κτήρια να έχουν ήδη κατασκευαστεί αλλά και πολλά να βρίσκονται στο στάδιο της κατασκευής. 10 νέα μεγάλα κτήρια γραφείων βρίσκονται στο στάδιο της κατασκευής μέχρι τον κόμβο Φαλήρου. Πράγμα που δίνει διαρκώς προστιθέμενη αξία στην περιοχή και –από όσα γνωρίζουμε- πρόσφατα τα δίπλα κτίρια πωλήθηκαν έναντι του τιμήματος των 33 εκ ευρώ σε κάποια θυγατρική της εισιγμένης στο χρηματιστήριο εταιρείας Κούμπας Συμμετοχών. Πολλές μεγάλες εταιρείες –εξ όσων γνωρίζουμε από μεσιτικά γραφεία- έχουν το Ν1 ενδιαφέρον τους για να στεγαστούν στην Λ. Συγγρού.

Η τωρινή χρήση του πρώτου κτηρίου επι της Λεωφόρου περιλαμβάνει κατά κύριο λόγο κατοικίες και μικρές επαγγελματικές στέγες. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι είναι ιδιαίτερα λειτουργικό για κάποιον επενδυτή – επιχειρηματία να έχει την κατοικία του σε κάποια από τα πίσω διαμερίσματα και τα γραφεία του στην πρόσοψη του κτηρίου.

Η παλαιότητα του κτηρίου (κατασκευή ’64) αντισταθμίζεται από την ενδεχόμενη μελλοντική αξιοποίηση σε περίπτωση που η πολυκατοικία χρειαστεί να γκρεμιστεί και ν ανεγερθεί πλέον με τον νεότερο συντελεστή δόμησης.

Το κτήριο θερμαίνεται με φυσικό αέριο, έχει ασανσέρ 3 ατόμων και τα περισσότερα διαμερίσματα και γραφεία είναι ανακαινισμένα με καινούριες κουζίνες, πόρτες ασφαλείας, κουφώματα αλουμινένια με διπλά τζάμια κ.α.

Χρήσεις γης του οικοπέδου πάνω στο οποίο βρίσκεται το κτήριο:
Μεγάλο οικόπεδο με πολλές χρήσεις, καταστήματα, γραφεία, χώροι αναψυχής.

Κανένα άλλο σημείο της Αθήνας δεν συνδυάζει όλα τα παραπάνω.!!!

Τηλ. Επικοινωνίας 2810 542353 & 6984987250
κο ΠαλαιτσάκηΔείτε περισσότερες μικρές αγγελίες για προνομιακά ακίνητα σ ολη την Ελλάδα:

Πώληση οικισμού στα Καμένα Βούρλα

Πώληση Οικοπέδου με Αποθηκευτικούς Χώρους
στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης.


Βίλες στην μαγευτική Λευκάδα προς πώληση ή προς ενοικίαση

Λεωφόρος Αθηνών οικόπεδο μεγάλης προβολής

Πωλείται ΑΚΡΩΤΗΡΙΟ ΠΕΡΙΣΤΟΙΧΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΑΛΛΑΣΑ
στο Νημποριό Ευβοίας


Πρόταση από την τεχνική εταιρία Ταχυδομή ΑΕ,
για την ένταξη επιχειρήσεων και καταστημάτων,
στο υπό ανέγερση 1ο μεγάλο εμπορικό κέντρο,
στο Ηράκλειο - Κρήτης σε σημείο με ιδιαίτερα υψηλές προοπτικές.Καταχωρίστε τις μικρές αγγελίες σας

Αν διαθέτετε κάποιο προνομιακό ακίνητο προς πώληση ή μίσθωση
η άλλης μορφής συνεκμετάλλευση
παρακαλούμε ενημερώστε μας για το ακίνητο και τα προνόμια που το περιβάλλουν
και εμείς θα το προβάλλουμε δωρεάν μέσα από τους καταλόγους μας.

info [@] 00357.com


Business Software Alliance


Back Page        www.mikres-aggelies.com - Home Page         Back Page
 Advertised by Ati Advertising on se.gr