Επιστολή αναγνώστη

Λάβαμε την ακόλουθη ευχαριστήρια επιστολή και την δημοσιεύουμε
γιατί αντίστοιχες εμπειρίες είχαν και άλλοι συντελεστές του σιτε mikres-aggelies.com

Το καλύτερο service moto kawasaki που έχω βρει είναι στον Πειραιά.

Το έχει ο Μάκης Λυτσαρδόπουλος και απαντά στο τηλ. 2109567606.

Σας στέλνω αυτή την επιστολή γιατί ταλαιπωρήθηκα απο κάποια συνεργεία με τα δυο μηχανάκια μου μάρκας kawasaki που σύμφωνα με τα προηγούμενα συνεργεία μου έφταιγε η μάρκα kawasaki που δεν έφτιαχνε καλά μηχανάκια.

Πιο συγκεκριμένα έχω ενα KLE 500 δικύλινδρο και ενα KLX 650 c το οποίο είναι μονοκύλινδρο enduro και το οποίο νόμιζα ότι ήταν φυσιολογικό να μην παίρνει εύκολα μπροστά και να μην κρατά ρελαντί όταν είναι κρύο και άλλα προβλήματα τα οποία σύμφωνα με κάποια συνεργεία που κατα καιρούς πήγαινα έφταιγε το μηχανάκι μου. Όταν κάποια φορά έφτασε να μαρσάρει και αδικαιολόγητα η μηχανή μου αποφάσισα να ψάξω για ενα καλό εφ όλης της ύλης συνεργείο αφού δεν μπορούσα εύκολα να δεχθώ ότι δεν ήταν καλή μοτοσικλέτα εκ κατασκευής.

Ετσι βρήκα το συνεργείο του Μάκη ο οποίος ήταν επί πολλά χρόνια πάνω στην έρευνα και εξέλιξη των μοτοσικλετών στην Ελλάδα και τον θυμόμουν απο τα παλιά χρόνια σε αγώνες μοτοσικλετών που πήγαινα σαν μηχανικό αγώνων.Η κίνηση μου αυτή ήταν σωτήρια για τις μοτοσικλέτες μου.

Για την μεν KLX 650 ρυθμίστηκε το καρμπυλατέρ και κρατά απίστευτα σωστό ρελαντί ακόμα και όταν είναι κρύα. Η ενημέρωση που έχω απο τον μηχανικό μου κάθε φορά που τον επισκέπτομαι είναι απλή και διεξοδική για κάθε εργασία που γίνεται και έτσι έφτασα στο σημείο να νιώθω την ανάγκη να ενημερώσω φίλους που τυχόν έχουν κάποιο πρόβλημα με την μοτοσικλέτα τους ας κάνουν και μια γνωριμία με τον άνθρωπο που έφερε σε λογαριασμό τις μηχανές μου.

Για το KLE 500 το οποίο αγόρασα σχετικά φθηνά μεταχειρισμένο, όπως ανακάλυψα δυστυχώς είχε πέσει σε συνεργείο που το καλύτερο εργαλείο τους ήταν το σφυρί και το κατσαβίδι. Ετσι όταν είχαν χρειαστεί να βγάλουν το βολάν για κάποια μικροεπισκευή το είχαν βγάλει με σφυριές αφού δεν είχαν τον σωστό εξωλκέα, με αποτέλεσμα να έχουν προκαλέσει ζημιά η οποία βγαίνει λίγο καιρό μετά. Προφανώς ξέρανε ότι μετά απο τέτοια καταπόνηση σπάει λίγο αργότερα το πηνίο και φτάνει στο σημείο να περνάνε μέχρι και ψήγματα στον υπόλοιπο κινητήρα και έτσι είχαν προφανώς ενημερώσει τον πελάτη τους ότι η μηχανή του ήταν για πούλημα (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι κάθε μεταχειρισμένη μηχανή έχει πρόβλημα) όποιος έχει πρόβλημα με την μηχανή του δεν νομίζω ότι είναι το καλύτερο που έχει να κάνει, να την πουλάει σε κάποιον άλλο, αλλα να κοιτάζει για το σωστό συνεργείο.

Προσοχή στους μηχανικούς που δεν αγαπάνε την δουλειά τους και που ντρέπονται να πουν ότι αυτό δεν το ξέρω και δεν το αναλαμβάνω.

Υπάρχουν μηχανικοί οι οποίοι εξειδικεύονται σε κάποια μηχανάκια η σε κάποιες βλάβες και στην πιάτσα γνωρίζουν συναδέλφους τους που είναι αντίστοιχα εξειδικευμένοι σε κάτι άλλο και έτσι συνεργάζονται μεταξύ τους. Ο σωστός μηχανικός έχει συχνά εφοδιαστεί και με βιβλία των μοτοσυκλετών που αναλαμβάνει και ξέρει ακόμα και με πόσα κιλά πρέπει να σφίξει συγκεκριμένες βίδες για να μην έχει πρόβλημα στο μέλλον απο τις ίδιες τις δικές του εργασίες.

Ένας σωστός μηχανικός είναι κατα την γνώμη μου αυτός που ενημερώνεται για τις μοτοσικλέτες που αναλαμβάνει, να έχει τα κατάλληλα εργαλεία για να τις λύνει και συχνά είναι σ επαφή και με άλλους ώστε να ανταλλάζει απόψεις για να παίρνει και μια άλλη άποψη συναδέλφου σε δύσκολες περιπτώσεις.

Αυτά βρήκα εγω στον Μάκη και ασφαλώς είναι και άλλοι μηχανικοί μοτοσικλετών που αγαπούν την δουλειά τους και την κάνουν ευσυνείδητα όπως κατα την γνώμη μου την κάνει ο Μάκης που πλέον είναι φίλος μου και τον εμπιστεύομαι σε πολύ μεγάλο βαθμό, γι αυτό θεωρώ χρέος μου να γράψω αυτή την ευχαριστήρια επιστολή, με την οποία διαφωνεί και ο ίδιος όταν του είπα ότι είχα την ανάγκη να τον ευχαριστήσω δημόσια, που μου έλυσε τα προβλήματα με τις μοτοσικλέτες Kawasaki που έχω.

Ευχαριστώ για την φιλοξενεία

Π.Κ.
Αθήνα 17-12-2013

www.Mikres-Aggelies.com